Omschrijving

Vanaf 2022 wordt Waterman voor 100% gemaakt in Frankrijk. Om dit te vieren lanceert Waterman een collectie geïnspireerd door en gemaakt in Frankrijk, die de geest van Waterman reflecteert. De lijn is voorzien van Waterman's kenmerkende golfpatroon in combinatie met een nieuwe diepblauwe lak.


De Expert collectie van Waterman heeft een uitzonderlijke combinatie van moderne accenten en traditioneel design met als resultaat een tijdloze luxe pen. In de professionele wereld waar een eerste indruk ertoe doet, is de Expert een pen waarop u kunt vertrouwen om een goede eerste indruk achter te laten.

De Expert collectie wordt met de hand gemaakt in Frankrijk en beschikt over moderne afwerkingen en een schat aan prachtige materialen, waaronder rijke, diepe lakken, fijne gravures en elegante penpunten die een soepele en moeiteloze schrijfervaring bieden.

Deze rollerball is afgewerkt met een heldere, diepe blauwe lak en fijne verzilverde trims. De clip en afwerkingen zijn van zilver en de dop bevat het kenmerkende golfpatroon. Ook beschikbaar in vulpen of balpen.

Specificaties

Productnummer: 2166429
Merk: Waterman
Kleuren: Blauw

Waterman Expert L' Essence du Blue Rollerball

Productnummer: 2166429
€ 206,00 € 170,25 excl. BTW
Selecteer gravering - :
Zonder gravering
Een regel + € 5,00
Twee regels + € 10,00
Plaquette + € 9,95
Op voorraad (Verzonden binnen 1-3 werkdagen)
Waterman Expert L' Essence du Blue Rollerball
Waterman Expert L' Essence du Blue Rollerball
€ 206,00