Vulpen

Een luxe vulpen of luxe vulpennen kunt u bij ons online bestellen. Bij P.W. Akkerman Amsterdam vindt u een ruim assortiment aan luxe vulpennen. Een luxe vulpen kunt u online bestellen, of bij ons in de winkel kopen.

Om het meer persoonlijk te maken kunnen we ook een pen graveren. Wij kunnen een pen graveren met bijvoorbeeld een naam of speciale datum. Of het mogelijk is om een pen te graveren vindt u op de pagina van een specifiek product. Staat hier 'pen graveren' naast, dan is dit dus mogelijk en kunt u zelf de tekst aangeven.

Vulpennen

Bij P.W. Akkerman Amsterdam bent u aan het juiste adres voor een mooie vulpen. Een vulpen gebruikt u niet alleen voor het ondertekenen van contracten maar ook voor het mooier leren schrijven, dagelijkse notities maken of zelfs tekenen en schetsen. Of u nu een voordelige of luxe vulpen zoekt: wij hebben een groot gevarieerd assortiment in samenwerking met meer dan dertig professionele merken.

Bij P.W. Akkerman Amsterdam vindt u de meest luxueuze vulpennen van bijvoorbeeld S.T. Dupont of Montblanc, maar ook voor een wat simpelere vulpen bent u bij ons aan het juiste adres, zoals die van Kaweco of Parker. De pennen beschikken over verschillende materialen zoals lak, hout en roestvrij staal. De penpunten zijn van staal, echt zilver of karaats goud en de diktes gaan van extra fijn tot extra breed, of calligrafie. 

 

Limited Editions

Ook hebben wij limited edition vulpennen in huis die gemaakt worden in beperkte oplage. P.W. Akkerman Amsterdam is vereerd om deze prachtige schrijfinsturmenten in de collectie te hebben, omdat er wereldwijd maar een paar van gemaakt zijn. Deze vulpennen variëren van pennen met Japanse handgeschilderde kunstwerken tot speciale odes aan hedendaagse of historisch bekende figuren.

 

Gravering

Uw vulpen kan bij P.W. Akkerman Amsterdam ook gegraveerd worden. Een gravering kunnen wij verzorgen voor bijvoorbeeld een huwelijk, jubileum, het behalen van een diploma of welke andere feestelijke gelegenheid dan ook. Wij verzorgen met grote aandacht uw gravering.

U kunt uw vulpen online bij P.W. Akkerman Amsterdam bestellen of langskomen in onze winkel aan de Langebrugsteeg voor persoonlijk advies.