Omschrijving

De zomer komt eraan! De dagen worden langer en de zonnestralen warmer. Het aangename weer wekt het verlangen om op de zachte zomerdagen dagboeken te schrijven of ansichtkaarten te versturen. Een verfrissend briesje is als een welkome onderbreking van de dagelijkse drukte - net als de schrijfinstrumenten van design06. De nieuwe varianten oranje en olijfgroen zijn nu verkrijgbaar en passen perfect bij de zomerse sfeer.


Geïnspireerd door de huidige modekleuren van deze zomer, weerspiegelen de nieuwe tinten tijdloze elegantie in combinatie met moderne trends. Ze staan symbool voor vrijheid, fantasie en optimisme. De winterblues afschudden en optimistisch vooruitkijken worden versterkt door de inspirerende kleuren van design06, dat ons met zijn kleurenpracht en levendigheid meeneemt op een creatieve reis. design06 in oranje voert ons mee naar herinneringen aan warme zomerdagen en zet de stemming voor het komende seizoen. Het sterke en krachtige kleurenschema geeft energie en levensvreugde. De olijfgroene variant is meer ingetogen en expressief. De nuance doet denken aan olijfbomen en geeft ons het mediterrane, langverwachte vakantiegevoel. Oranje en olijfgroen zijn een statement van individualiteit en stijl.


Perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit

design06 overtuigt met een ergonomisch uitstekende vorm. Het beslag en het greepgedeelte van de tinten oranje en olijfgroen zijn met goud bekleed. Een baanbrekend gevoel kenmerkt design06 - een combinatie van bewezen kwaliteit en innovatieve technologie. Door de nieuwe contouren en oppervlakken die met speciale diamantgereedschappen zijn bewerkt, ontstaat een overweldigend natuurlijke compositie. Het gerenommeerde origineel is qua verwerkingskwaliteit opnieuw gelanceerd, met loop en dop van massief materiaal. De karakteristieke verende clip en de zacht afgeronde contouren en oppervlakken liggen perfect in de hand, terwijl het kleurrijk gelakte en meervoudig gecoate oppervlak voor een bijzonder aangenaam schrijfgevoel zorgt. design06 staat garant voor uniek schrijfplezier: elegantie en kwaliteit made in Germany, harmonieus gecombineerd met de nieuwe technologie.

Specificaties

Productnummer: 001-11690
Merk: Otto Hutt

Otto Hutt Design 06 Olive Green Balpen

Productnummer: 001-11690
€ 130,00 € 107,44 excl. BTW
Selecteer gravering :
Zonder gravure
Eén regel + € 5,00
Geen voorraad (Levertijd: Onbekend)
Otto Hutt Design 06 Olive Green Balpen
Otto Hutt Design 06 Olive Green Balpen
€ 130,00