Omschrijving

Design 04 is een eerbetoon aan esthetische rechtlijnigheid. Discreet design dat compromisloos ondergeschikt is aan zijn doel. Compacte afmetingen zorgen voor een opmerkelijk rijgedrag dat ongeëvenaard is. Technisch raffinement en materialen van de hoogste kwaliteit. Gebaseerd op een origineel ontwerp van Otto Hutt. Klassiek design verder de toekomst in gebracht en met de hand voltooid.

Beste afwerking, perfecte functionaliteit, waardevolle duurzaamheid - Design 04 in het originele ontwerp van Otto Hutt toont de geest van de uitvinder in zijn mooiste vorm. Deze perfect gevormde balpen combineert klassiek design met traditioneel vakmanschap. De creatieve geesten in de productie bij Otto Hutt zetten het eenvoudige ontwerp voort in de geest van de bedenker van de schrijfinstrumenten. Aan de andere kant is de liefdevolle en precieze verwerking van elk stuk helemaal niet eenvoudig. Een heel bijzonder kenmerk voor de hoge precisie van de mechanische productie is de veerklip, gesneden uit massief messing, verfijnd met een platina laag en perfect in zijn functie.

Liefhebbers van Otto Hutt schrijfwaren waarderen individualiteit en uniciteit - want dat is precies waarom ze ze kopen: Elk product van het merk Otto Hutt is uniek, voorzien van een zescijferige code die in de dop is gegraveerd. Een Otto Hutt schrijfinstrument behoort toe aan de eigenaar, altijd en overal, onmiskenbaar en levenslang.

Specificaties

Productnummer: 001-11685
Merk: Otto Hutt
Kleuren: Paars
Lengte: 133
Gewicht: 42

Otto Hutt Design 04 Wave Lila Balpen

Productnummer: 001-11685
€ 200,00 € 165,29 excl. BTW
Op voorraad (Verzonden binnen 1-3 werkdagen)
Otto Hutt Design 04 Wave Lila Balpen
Otto Hutt Design 04 Wave Lila Balpen
€ 200,00