Graf von Faber-Castell 

De Graf von Faber-Castell vulpen wordt beschouwd als het juweel onder de schrijfinstrumenten. Dit komt door de elegantie en het vakmanschap dat de pen uitstraalt. Een echt schrijfinstrument voor de kenner. Naast de collectie vulpennen bieden we ook potloden en balpennen. Ontdek alle collecties bij P.W. Akkerman.

Graf von Faber-Castell: een exclusief ontwerp

De Graf von Faber Castell pennen worden gekenmerkt door hun verfijnde ontwerp en aandacht voor detail. Elk schrijfinstrument is een kunstwerk op zich, gemaakt van kostbare materialen zoals kostbaar hout, kostbare hars en zelfs 18-karaats goud. De penpunt glijdt moeiteloos over het papier alsof hij danst op de noten van een klassieke compositie.


Elke streek die je met deze pen maakt is niet alleen mooi, maar ook efficiënt. De inktvulling zorgt voor een constante inktstroom en maakt elke schrijfsessie tot een plezier. De ergonomische grip zorgt voor een comfortabele en stabiele schrijfhouding, zelfs bij langdurig gebruik.

Graf von Faber-Castell kopen bij P.W. Akkerman 

Bij P.W. Akkerman helpen wij u graag in uw zoektocht naar de perfecte pen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Vulpenspeciaalzaak sinds 1927
  • Snelle verzending
  • Hoge klantenbeoordeling
  • Meer dan 21.000 artikelen
  • Veilig en vertrouwd online bestellen

De collecties 

Graf von Faber Castell pennen zijn verkrijgbaar in verschillende collecties voor verschillende stijlen en behoeften. 

Classic 

De Classic collectie biedt een tijdloos, traditioneel ontwerp met een houten houder en metalen details. 

Tamitio

In tegenstelling tot de Classic collectie, heeft de Tamitio serie een moderne uitstraling met een matte afwerking. 

Intuition

De Intuition-serie combineert alledaags gebruiksgemak met een vleugje luxe, perfect voor wie op zoek is naar een balans tussen functionaliteit en stijl. 

Guilloche 

De unieke aantrekkingskracht van de schrijfinstrumenten uit de Guilloche collectie komt voort uit de samensmelting van hoogwaardige rhodinering en een guilloche patroon.

Anello 

Eenheid, liefde en eeuwige verbondenheid zijn altijd belichaamd geweest door de ring in de vorm van de oneindige cirkel. Dit symbool geeft de Anello-serie een specifieke esthetiek en een expressieve flair.

Perfect Pencil 

Graf von Faber Castell is ‘s werelds oudste en bekendste fabrikant van potloden met een houten omhulsel. De Perfect Pencil collectie laat niets te wensen over en biedt een zeer prettige schrijfervaring. 

Magnum 

De Magnum-serie introduceert een dynamisch silhouet dat volledig nieuwe visuele accenten toevoegt. Ondanks deze innovatie blijft de collectie echter trouw aan haar kerncompetentie: het samenspel van hoogwaardige natuurlijke materialen en verfijnd vakmanschap.

Bentley

In samenwerking met het iconische automerk Bentley biedt Graf von Faber Castell een collectie die synoniem staat voor luxe en prestige. 

Historie

Al meer dan 250 jaar staan de pennen van Graf von Faber-Castell voor kwaliteit van het hoogste niveau. De oorsprong gaat terug tot 1761. Baron Lothar von Faber was niet tevreden met de eenvoudige grafietstift en bedacht een houten omhulsel, dat hij onder zijn eigen naam op de markt bracht. Dit was eigenlijk het eerste voorbeeld van de pen zoals we die vandaag de dag kennen.